Reserveren: +32 89 25 57 60
Annemie

WIe zijn wij

Annemie, Didier, Gipsy en Bruce De Grave staan samen met chef-kok Yves letterlijk garant voor een familiale aanpak van Amitié. Na een lange pauze in de horeca en veel omzwervingen is de droom uitgekomen om op een authentieke locatie een restaurant met b&b te beginnen.

Gipsy heeft de laatste 4 jaar ervaring opgedaan in binnen- en buitenland, Bruce is bezig met zijn opleiding in de hotelschool van Hasselt, vandaar dat we samen goed gewapend aan dit verhaal konden beginnen. Yves was toe aan een nieuwe uitdaging waar hij al zijn opgedane kennis en vaardigheden kon bundelen om van restaurant Amitié een succesverhaal te maken.

Didier
Gipsy
Bruce
Guy
Le cave d'amitié

Le cave d'amitié

De gewelfde wijnkelder met de originele waterput straalt één en al de sfeer uit van lang vervlogen tijden. Deze ruimte is bereikbaar via de ontbijtruimte of vanaf de binnenkoer. Ideaal om te vergaderen, proeverijen te organiseren of evengoed in een onbedwongen entourage met vrienden uitgebreid te tafelen. Op voorhand reserveren is de boodschap.

Neem contact met ons op

Route Deux Cheveaux

Route Deux Cheveaux

Om de “franse” beleving nog een extra dimensie te geven, is het mogelijk om tijdens jullie verblijf  één of meerdere originele Deux-Chevaux’s te huren.

Neem contact met ons op