Reserveren: +32 89 25 57 60
Afbeelding gerecht

Dineren en overnachten

Amitié, een stukje Provence in de maasvallei! In het restaurant en b&b word je met Franse chaleureuse flair verwend. Voor de familie De Grave is er maar één uitdaging: je een optimaal vakantiegevoel geven. Chef-kok Yves weet als geen ander hoe elk gerecht of menu een waar festijn wordt.

Afbeelding kamer
Afbeelding gerecht
Afbeelding kamer

Wie schuilt er achter Amitié

Annemie, Didier, Gipsy en Bruce De Grave staan samen met chef-kok Yves letterlijk garant voor een familiale aanpak van Amitié.

Ontdek wie we zijn

  •   Annemie
  •   Didier
  •   Bruce
  •   Gipsy
Afbeelding huis
Afbeelding huis

Een huis met een verhaal

Dit laat-classicistisch herenhuis werd in 1821 gebouwd door Lambert Rutten, molenaar en burgemeester van Ophoven van 1831 tot 1841. Zijn initialen staan In de Naamse steen boven de ingangsdeur gebeiteld.

Kijk binnen bij Amitié

Le cave d'amitié

Le cave d'amitié

De gewelfde wijnkelder met de originele waterput straalt één en al de sfeer uit van lang vervlogen tijden. Deze ruimte is bereikbaar via de ontbijtruimte of vanaf de binnenkoer. Ideaal om te vergaderen, proeverijen te organiseren of evengoed in een onbedwongen entourage met vrienden uitgebreid te tafelen. Op voorhand reserveren is de boodschap.

Neem contact met ons op

Route Deux Cheveaux

Route Deux Cheveaux

Om de “franse” beleving nog een extra dimensie te geven, is het mogelijk om tijdens jullie verblijf  één of meerdere originele Deux-Chevaux’s te huren.

Neem contact met ons op